ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Χαμένη Γενιά...;

Μια γενιά που θεωρείται χαμένη...; Μόνο αυτή η ίδια μπορεί να αντιστρέψει την πραγματικότητα που την αναγκάζει να χαθεί... Το αυθεντικό κείμενο είναι του Jonathan Reed

6 σχόλια:

Με τα φτερά της ψυχής είπε...

Γεια σου Κώστα χαίρομαι πολύ που επέστρεψες γιατί το μπλογκ σου είναι αξιόλογο και λέει αλήθειες παν και βέβαια ¨"ενοχλούν" κάποιους.
Τίποτα δεν χάθηκε,χάσαμε το μπούσουλα τόσα χρόνια,υπερεκτιμήσαμε τα υλικά αγαθά και υποτιμήσαμε θεμελιώδεις αξίες.
Κάναμε το χρήμα όχι ένα μέσο βελτίωσης της ζωής μας αλλά αυτοσκοπό.Κι όλη αυτή η κατάσταση είναι μια ευκαιρία για αλλαγή νοοτροπίας και επαφής με τον εαυτό μας,επαναπροσδιορισμού της ζωής μας σε νέες βάσεις.

PERSEAS είπε...

Γεια σου Ειρηνη :)
Ολη μας η δυναμη και η προσοχη πρεπει να ειναι εστιασμενη στον καλυτερο κοσμο που αξιζει για ολους τους ανθρωπους,να ζησουμε με αυταρκεια ποιο κοντα στη φυση μας στην Φυση,την αληθεια την Ενοτητα..εργατες του Φωτος ,φερνοντας την ουτοπια στο παρον μεσα απο την διαρκη εξελιξη μας στο μονοπατι απο την αυτογνωσια στην Ενοτητα..καθε στιγμη καθε λεξη καθε πραξη καθε σκεψη στην υψηλοτερη ποιοτητα...

Nath είπε...

Γειά σου Περσέα!

Δεν ξέρω τι συμβαίνει σήμερα, αλλά ξεκινώντας πριν λίγο από το blog documentaries του Ιπτάμενου ολλανδού και μπαίνοντας και στο δικό σου, έχω αρχίσει να αισθάνομαι ανθρώπινο όν!

Ηταν μια έκπληξη το ανάποδο κείμενο, που δεν την περίμενα!

Καλό βράδυ

PERSEAS είπε...

Γεια σου Nath :)
Οι εκπληξεις ποτε δεν τελειωνουν..
Σημερα ηταν μια ιδιαιτερη μερα.. http://vickytoxotis.blogspot.com/2010/05/blog-post_5360.html ..εσυ εισαι η αποδειξη..καλο βραδυ και καλη μερα :)

PISTOS788 είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ANAZHTHΣH είπε...

Χρόνια πολλά κι ευλογημένα!